1956-1969 GOVA

Aanvraag toelating KNVB
In maart 1961 diende het bestuur van GOVA Voetbal een aanvraag in om toegelaten to worden tot de KNVB. Deze aanvraag werd geaccepteerd. GOVA had op dat moment 32 leden en startte het seizoen 1961-1962 met twee elftallen in de KNVB. Het eerste team begon in de 2e klasse van de afdeling Arnhem (AVB).

GOVA ging voetballen op het veld van RKJC gelegen aan het Langewater (waar momenteel Intratuin is gevestigd). Het bestuur uit deze tijd bestond onder andere uit Co van de Werken (voorzitter), E. Voskamp (secretaris) en K.F. Blankenspoor (penningmeester).

Kampioen 2e klasse Afdeling Arnhem 1966-1967
Na enkele jaren in de 2e Klasse Afdeling Arnhem to hebben gespeeld behaalde GOVA zijn eerste sportieve succes. In het seizoen 1966-1967 werd het kampioenschap in de 2e Klasse Afdeling Arnhem binnengehaald.
Dit alles gebeurde onder leiding van trainer Joop Gabriel.

Het kampioensteam. Staand v.l.n.r.: Co van de Werken, Joop Gabriel, Tom Massop, Dick Luinge, Jan Degen, Joop Bonnet, Henk Bosveld, Martin van Scheijndel, van de Kamp. Zittend v.l.n.r.: Guus Valentijn, Jan Krumeich, Jan Nijenhuis, Hans Mom, Dolf Muller en Hans Baltus.
Het kampioensteam. Staand v.l.n.r.: Co van de Werken, Joop Gabriel, Tom Massop, Dick Luinge, Jan Degen, Joop Bonnet, Henk Bosveld, Martin van Scheijndel, van de Kamp. Zittend v.l.n.r.: Guus Valentijn, Jan Krumeich, Jan Nijenhuis, Hans Mom, Dolf Muller en Hans Baltus.

Kampioen 1e klasse Afdeling Arnhem 1968-1969
Na een jaar wennen in de 1e Klasse werd het seizoen daarop wederom het kampioenschap binnengehaald. Ook ditmaal was de technische leiding in handen van trainer Joop Gabriel. In deze tijd speelde GOVA zijn thuiswedstrijden op de velden van ESA en Hertog Hendrik op Valkenhuizen.

Het Kampioensteam. Staand v.l.n.r. Co van de Werken (grensrechter), Henk Bosveld, Jan Krumeich, Barend Mosterd, Dolf Muller, Guus Valentijn, Jan Arends, Martin van Schijndel, Joop Gabriel (trainer), Aad van de Sloot (voorzitter). Zittend v.l.n.r.: Sam Hermsen, Jan Nijenhuis, Hans Mom, Johan ten Broeke, Tommie Janssen, Dick Luinge.
Het Kampioensteam. Staand v.l.n.r. Co van de Werken (grensrechter), Henk Bosveld, Jan Krumeich, Barend Mosterd, Dolf Muller, Guus Valentijn, Jan Arends, Martin van Schijndel, Joop Gabriel (trainer), Aad van de Sloot (voorzitter). Zittend v.l.n.r.: Sam Hermsen, Jan Nijenhuis, Hans Mom, Johan ten Broeke, Tommie Janssen, Dick Luinge.