1980-1994 GOVA

Kampioenschap 1983-1984
Na vijf jaar 1e Klasse afdeling Arnhem volgde er zelfs degradatie naar de 2e Klasse afdeling Arnhem (de kelder van het amateurvoetbal) in het seizoen 1980-1981. In deze klasse moest de strijd veelal opgenomen worden tegen tweede elftallen. Een aantal wedstrijden werden dan ook om 10.00 uur ’s morgens gespeeld in plaats van om 14.30 uur ’s middags. Drie jaar later, in het seizoen 1983-1984, werd hier het kampioenschap binnengehaald. Trainer was Jan van Duren.

Het eerste elftal van GOVA in 1984. Kampioen van de 2e Klasse AVB. Staand vlnr.: Gerrit Slotboom, Jan van Duren (trainer), Willem Niemeijer (voorzitter), Rolf van Duren, Eddie Peperkamp, Geert van de Hoek, Fred van de Laak (met vlag), Gerard Kreuzen, Rudie van Boldrik, Marcel Hofs. Zittend vlnr.: Joop Kipmulder, Patrick Smink, Hans Mom, Frans Dekker, Piet Bosveld, Robbie van Boldrik, William Bohorquez. Liggend: Marcel Visser.
Het eerste elftal van GOVA in 1984. Kampioen van de 2e Klasse AVB. Staand vlnr.: Gerrit Slotboom, Jan van Duren (trainer), Willem Niemeijer (voorzitter), Rolf van Duren, Eddie Peperkamp, Geert van de Hoek, Fred van de Laak (met vlag), Gerard Kreuzen, Rudie van Boldrik, Marcel Hofs. Zittend vlnr.: Joop Kipmulder, Patrick Smink, Hans Mom, Frans Dekker, Piet Bosveld, Robbie van Boldrik, William Bohorquez. Liggend: Marcel Visser.

Elftalfoto’s Senioren

Het eerste elftal van GOVA. Staand vlnr.: Robbie van Boldrik, Fred van de Laak, Frans Dekker, Rolf van Duren, Wout Slotboom, Rudie van Boldrik, Gerard Kreuzen, Jan van Duren. Zittend vlnr.: Joop Kipmulder, Eddy Peperkamp, Piet Bosveld, Marcel Visser, Paul Donkelaar, Meindert Noordeloos.
Het eerste elftal van GOVA. Staand vlnr.: Robbie van Boldrik, Fred van de Laak, Frans Dekker, Rolf van Duren, Wout Slotboom, Rudie van Boldrik, Gerard Kreuzen, Jan van Duren. Zittend vlnr.: Joop Kipmulder, Eddy Peperkamp, Piet Bosveld, Marcel Visser, Paul Donkelaar, Meindert Noordeloos.

Het eerste elftal van GOVA. Staand vlnr.: Gerrit Slotboom, Jan van Duren, Frans Dekker, Rudie van Boldrik, Eddy Peperkamp, Gerard Kreuzen, Piet Bosveld, Rolf van Duren, Patrick Smink, Joop Kipmulder. Zittend: Marcel Visser, Marcel Hofs, Geerd van de Hoek, Robbie van Boldrik, Mario Visser, Hans Mom, William Bohorquez.
Het eerste elftal van GOVA. Staand vlnr.: Gerrit Slotboom, Jan van Duren, Frans Dekker, Rudie van Boldrik, Eddy Peperkamp, Gerard Kreuzen, Piet Bosveld, Rolf van Duren, Patrick Smink, Joop Kipmulder. Zittend: Marcel Visser, Marcel Hofs, Geerd van de Hoek, Robbie van Boldrik, Mario Visser, Hans Mom, William Bohorquez.

Kampioenschap 1988-1989
Na vier jaar 1e Klasse afdeling Arnhem volgde er weer degradatie onder trainer John Rutten. Diezelfde Rutten bracht GOVA het seizoen daarop (1988-1989) weer terug in de 1e Klasse middels het kampioenschap. Maar na een jaar 1e Klasse onder trainer Joop Kipmulder volgde direct weer degradatie. In de 2e Klasse werd de GOVA-tijd afgesloten.

Het eerste elftal van GOVA in 1989. Kampioen van de 2e Klasse AVB. Staand vlnr.: Marcel Visser, Frans Dekker, Ruud van Boldrik, Ronald Mus, Wout Slotboom, Joop Gamelkoorn, John Rutten (trainer), Eddie Peperkamp, Herman Steunenberg, Hans Mom (grensrechter), Henk Damen. Zittend: Peter Bakker, Marcel Hofs, Paul Bugter, Rob van Boldrik, Herman Bleumers, Mario Visser.
Het eerste elftal van GOVA in 1989. Kampioen van de 2e Klasse AVB. Staand vlnr.: Marcel Visser, Frans Dekker, Ruud van Boldrik, Ronald Mus, Wout Slotboom, Joop Gamelkoorn, John Rutten (trainer), Eddie Peperkamp, Herman Steunenberg, Hans Mom (grensrechter), Henk Damen. Zittend: Peter Bakker, Marcel Hofs, Paul Bugter, Rob van Boldrik, Herman Bleumers, Mario Visser.

Elftalfoto’s Jeugd

B-Junioren onder leiding van Gerrit van Dreumel, Arie Smit, Mart Gerrits.
B-Junioren onder leiding van Gerrit van Dreumel, Arie Smit, Mart Gerrits.

C-Junioren onder leiding van Martin Saat, Arie Smit, van Houten.
C-Junioren onder leiding van Martin Saat, Arie Smit, van Houten.

Pupillen onder leiding van Chris Mus en Meindert Noordeloos.
Pupillen onder leiding van Chris Mus en Meindert Noordeloos.

Pupillen onder leiding van Jacques van de Werken en Robbie van Boldrik.
Pupillen onder leiding van Jacques van de Werken en Robbie van Boldrik.

De laatste Feestavond

Een laatste blik
GOVA heeft De Del verlaten, de laatste nostalgische beelden van de weg (“de bult”) naar het GOVA-terrein toe en het veld (“de Kuil”) waar zo vele jaren de trainingen plaatsvonden. Tegenwoordig staan er kapitale villa’s op het oude GOVA-terrein.