1994-1999 SVDP

De Accomodatie
Toen De Paasberg zijn nieuwe complex ging betrekken aan de Vondellaan moest er het een en ander gebouwd en verbouwd worden. Net zoals dat altijd in het verleden gebeurde werd ook deze keer weer door het bestuur en de leden veel werk zelf verricht. Ook werd het gehele veld omgeploegd en werd nieuw gras gezaaid.

De Paasberg kreeg de beschikking over 3 velden, waarvan een veld met een lichtinstallatie, een mooie kantine, nieuwe kleedkamers, nieuwe dug-outs, alles zag er schitterend uit. Ook een gymzaal kwam in ons bezit. Door de groei van onze vereniging werd de kantine al snel weer uitgebreid.

Paasberg – b.v.o. Vitesse
Voor de waardering van Vitesse voor de goede samenwerking met De Paasberg (veldproblematiek) boden ze ons een wedstrijd aan. Tevens ontvingen wij van de heer Karel Aalbers prachtige cadeaus (ballen, vlaggen en vaantjes), ook voor de jeugd werd iets gedaan. De wedstrijd ging met 14-0 verloren. Aan De Paasbergkant werd vlak voor tijd nog een penalty gemist door keeper Marcel Hofs.

De Paasberg - staand vlnr: Chris Driessen, Marcel Hofs, ? Cornelissen, Mehmet ?, Joop Hentzepeter, Gerben ?, Hemmie Singendonk, Marco Fidder, Marco de Ruijter. Zittend vlnr: Hanny Tan, Danny Hartjes  Vitesse - staand vlnr: ? Spijker, Erwin v/d Looi, Jerry Simons, Abe Knoop, Martin Laamers, Ben Ihora. Zittend vlnr: Theo Bos, Edward Sturing, Edwin Gorter, 2x rechts onderin => 2x A1 spelers (namen onbekend)
De Paasberg - staand vlnr: Chris Driessen, Marcel Hofs, ? Cornelissen, Mehmet ?, Joop Hentzepeter, Gerben ?, Hemmie Singendonk, Marco Fidder, Marco de Ruijter. Zittend vlnr: Hanny Tan, Danny Hartjes Vitesse - staand vlnr: ? Spijker, Erwin v/d Looi, Jerry Simons, Abe Knoop, Martin Laamers, Ben Ihora. Zittend vlnr: Theo Bos, Edward Sturing, Edwin Gorter, 2x rechts onderin => 2x A1 spelers (namen onbekend)

Zondag 1 Kampioen 6e klasse
Onder de nieuwe naam SV De Paasberg moest het eerste elftal in het seizoen 1994-1995 starten in de 5e Klasse KNVB. Het eerste seizoen werd onder de bezielende leiding van Tiny van Haare afgesloten met een plaats in de middenmoot.
In het tweede seizoen vertrok trainer Tiny van Haare al na enkele wedstrijden en hij werd vervangen door Herman Smeenk. Deze kreeg de ploeg niet meer op het goede spoor en de degradatie naar de 6e Klasse was een feit. In het derde seizoen werd gelijk het verloren gegane terrein weer herwonnen met het kampioenschap van de 6e Klasse KNVB.

Op de laatste speeldag en ver in blessuretijd werd het kampioenschap pas veilig gesteld middels een overwinning op Valburg. Dit alles gebeurde onder grote publieke belangstelling, met spandoeken en zelfs cheargirls. Hans Span begon het seizoen als trainer, maar halverwege het seizoen werd hij vervangen door Frans Tuk en Wim Lafors. In het vierde seizoen onder leiding van Paul van Koppenhagen degradeerde de ploeg echter weer naar de 6e Klasse. In het vijfde seizoen was een plaats in de middenmoot het hoogst haalbare.

 Op deze foto het team dat in 1997 kampioen werd van de 6e Klasse KNVB. Staand v.l.n.r.: Jacky Hanegraaf, Frans Tuk, Henk Bos, Rudie van Boldrik, Patrick Bos, Eef Hondeveld, Marco de Ruiter, Gunther Klaassen, Anne Haanstra, onbekend, Pascal Fluit, Gaston Smit, Wim Lafors. Zittend v.l.n.r.: Peter Smulders, Marcel Hots, Patrick Cornelissen, Dennis Jansen, Hanny Tan, Ronald van Zanten, Patrick Eulink, Danny Hartjes, Roy Bloemers.
Op deze foto het team dat in 1997 kampioen werd van de 6e Klasse KNVB. Staand v.l.n.r.: Jacky Hanegraaf, Frans Tuk, Henk Bos, Rudie van Boldrik, Patrick Bos, Eef Hondeveld, Marco de Ruiter, Gunther Klaassen, Anne Haanstra, onbekend, Pascal Fluit, Gaston Smit, Wim Lafors. Zittend v.l.n.r.: Peter Smulders, Marcel Hots, Patrick Cornelissen, Dennis Jansen, Hanny Tan, Ronald van Zanten, Patrick Eulink, Danny Hartjes, Roy Bloemers.

De Damesafdeling
De Dames van De Paasberg gingen in het seizoen 1999-2000 weer vol goede moed de competitie in. Reeds vijf seizoenen lang draaien deze dames goed mee in de competitie. In het seizoen 1997-1998 werd zelfs het kampioenschap binnengehaald. Dit dameselftal is niet alleen in staat om een leuk potje voetbal op de grasmat te leggen maar ook de gezelligheid is voor hun van groot belang. De leiding van dit elftal was jaren in handen van Riekie Arends.

Kampioenen!
Kampioenen!

Zaterdag 1 Kampioen 4e klasse
In 1997 waren er plannen om een zaterdagafdeling te beginnen bij De Paasberg. Deze plannen werden door het toenmalige bestuur uitgewerkt. Tijdens een algemene ledenvergadering werd er met grote meerderheid in toegestemd.

In het seizoen 1997-1998 startte De Paasberg met een zaterdagelftal in de 4e Klasse KNVB. Direct dit eerste jaar werd met goed voetbal het kampioenschap binnengehaald zodat promotie naar de 3e Klasse een feit werd. Dit alles gebeurde onder leiding van trainer Paul Witjes. Het tweede jaar werd ondanks veel blessureleed verdienstelijk afgesloten met een plaats in de middenmoot.

Het team dat in 1998 kampioen werd van de 3e Klasse KNVB. Staand v.l.n.r.: Joop Boxma, Daan Kiezenberg, Mischa Smaak, Marco Pique, Marco de Ruyter, Danny Hartjes, Robert van Laar, Dennis van Toor, Tjalling Koster, Paul Witjes. Zittend v.l.n.r.: Daniel Zweers, Eef Hondeveld, Patrick Paal, Marcel Hofs, Ronnie ten Kaate, Dennis Driessen, Patrick de Haan.
Het team dat in 1998 kampioen werd van de 4e Klasse KNVB. Staand v.l.n.r.: Joop Boxma, Daan Kiezenberg, Mischa Smaak, Mario Pique, Marco de Ruyter, Danny Hartjes, Robert van Laar, Dennis van Toor, Tjalling Koster, Paul Witjes. Zittend v.l.n.r.: Daniel Zweers, Eef Hondeveld, Patrick Paal, Marcel Hofs, Ronnie ten Kaate, Dennis Driessen, Patrick de Haan.

Elftalfoto’s Senioren

De Paasberg Zondag 1. Seizoen 1994/1995. Trainer Tiny van Haare.
De Paasberg Zondag 1. Seizoen 1994/1995. Trainer Tiny van Haare.

De Paasberg Zondag 1. Seizoen 1998/1999. Trainer: Paul van Koppenhagen.
De Paasberg Zondag 1. Seizoen 1998/1999. Trainer: Paul van Koppenhagen.

Paasberg 4. Seizoen 1994-1995
Paasberg 4. Seizoen 1994-1995

Paasberg 8. Seizoen 1998-1999
Paasberg 8. Seizoen 1998-1999

Paasberg Dames. Seizoen 1994-1995
Paasberg Dames. Seizoen 1994-1995

Paasberg Dames. Seizoen 1998-1999
Paasberg Dames. Seizoen 1998-1999

Paasberg Zondag en Paasberg Dames beiden Kampioen in 1997
Paasberg Zondag en Paasberg Dames beiden Kampioen in 1997

Paasberg 7 Seizoen 1996-1997
Paasberg 7 Seizoen 1996-1997

Elftalfoto’s Jeugd

Paasberg B-junioren. Seizoen 1998-1999. Trainer Hanny Tan.
Paasberg B-junioren. Seizoen 1998-1999. Trainer Hanny Tan.

Paasberg C-junioren. Seizoen 1998-1999. Trainer Robin de Ruyter.
Paasberg C-junioren. Seizoen 1998-1999. Trainer Robin de Ruyter.